Κοτόπουλο μπαρδουνιώτικο 4 ψήφοι

Από ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ Σ.
Κοτόπουλο μπαρδουνιώτικο
 
 

Υλικά (4 μερίδες)

1 μέτριο κοτόπουλο σε μερίδες
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κιλό κρεμμυδάκια στιφάδου
3/4 του φλιτζ. ελαιόλαδο
9-10 σκελίδες σκόρδο
450 γρ. ντοματάκια ψιλοκομμένα
3 φλιτζ. νερό
1 κουτ. σούπας ξύδι
1 ξυλάκι κανέλας
αλάτι
πιπέρι
250 γρ. φέτα (σκληρή) σε φέτες

Εκτέλεση

Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο. Προσθέτουμε το κοτόπουλο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το τυρί και σιγοβράζουμε το φαγητό μέχρι να μαλακώσει το κοτόπουλο με τα κρεμμύδια. Βάζουμε τις φέτες του τυριού ανάμεσα στο κοτόπουλο και το αφήνουμε να πάρει 2-3 βράσεις χωρίς να λιώσει το τυρί.
4 αστέρια από 4 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες