Υλικά (4 μερίδες)
3 κουταλιές βούτυρο
1/4 φλιτζ. κόλιαντρο τεμαχισμένο
2 κουταλιές σκόρδο κομμένο σε λεπτές φέτες
2 κουταλιές πιπεριά χαλαπένιο κομμένη σε λεπτές φέτες
1/2 φλιτζ. κοτόπουλο
2 κουταλιές τεκίλα
2 κουταλιές χυμός λάιμ
1/4 λευκό κρεμμύδι, ξεφλουδισμένο και κομμένο σε λεπτές φέτες
1 φλιτζ. πιπεριά κομμένη σε λεπτές φέτες
650 γρ. στήθος κοτόπουλου, χωρίς κόκαλα και πέτσα, κομμένο σε κύβους
1 1/2 φλιτζ. παχιά κρέμα
500 γρ. φετουτσίνια βρασμένα και στραγγισμένα
1/4 φλιτζ. κόλιαντρο τεμαχισμένο
2 κουταλιές σκόρδο κομμένο σε λεπτές φέτες
2 κουταλιές πιπεριά χαλαπένιο κομμένη σε λεπτές φέτες
1/2 φλιτζ. κοτόπουλο
2 κουταλιές τεκίλα
2 κουταλιές χυμός λάιμ
1/4 λευκό κρεμμύδι, ξεφλουδισμένο και κομμένο σε λεπτές φέτες
1 φλιτζ. πιπεριά κομμένη σε λεπτές φέτες
650 γρ. στήθος κοτόπουλου, χωρίς κόκαλα και πέτσα, κομμένο σε κύβους
1 1/2 φλιτζ. παχιά κρέμα
500 γρ. φετουτσίνια βρασμένα και στραγγισμένα
Εκτέλεση
1. Σε ένα μέτριο τηγάνι θερμαίνουμε 2 κουταλιές βούτυρο και σοτάρουμε τον κόλιαντρο, το σκόρδο και το χαλαπένιο για 4-5 λεπτά, ανακατεύοντας συχνά ώστε το σκόρδο να μην καψαλιστεί.2. Προσθέτουμε το κοτόπουλο, την τεκίλα και τον χυμό λάιμ και μαγειρεύουμε μέχρι το μίγμα να πήξει και μείνει μισό.
3. Σε ένα άλλο τηγάνι λιώνουμε το υπόλοιπο βούτυρο, σοτάρουμε το κρεμμύδι και τη πιπεριά μέχρι να μαραθούν, προσθέτουμε το κοτόπουλο και μαγειρεύουμε μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
4. Προσθέτουμε το μίγμα τεκίλας και την κρέμα, αναμιγνύουμε με το ζυμαρικό και σερβίρουμε.