Υλικά (4 μερίδες)
4 μπριζόλες χοιρινές.
1/2 φλιτζάνι Τεκίλα.
1 κουταλιά πιπέρι.
1 κουταλιά ξυσμένη φλούδα Λεμονιού.
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
1/2 κουταλιά αλάτι
1/2 φλιτζάνι Τεκίλα.
1 κουταλιά πιπέρι.
1 κουταλιά ξυσμένη φλούδα Λεμονιού.
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
1/2 κουταλιά αλάτι
Εκτέλεση
-Ανακατέψτε την τεκίλα, το πιπέρι, τις φλούδες λεμονιού και το σκόρδο.-Βάλτε τις μπριζόλες στο μίγμα και σκεπάστε το σκεύος αφήνοντας το στο ψυγείο για μια νύχτα.
-Ετοιμάστε την φωτιά και βάλτε τις μπριζόλες στη σχάρα.
-Ψήστε για 12 λεπτά από κάθε πλευρά γυρίζοντας μόνο όταν είναι έτοιμες και αλείφοντας τες με το μίγμα που περίσσεψε.
-Αλατίστε και σερβίρετε.