Υλικά (2)
500 γρ. κοτόπουλο
3-4 ντομάτες ξεφλουδισμένες και τεμαχισμένες
1 κρεμμύδι τεμαχισμένο (προαιρ.)
3-4 ολόκληρα πράσινα τσίλι
? κουταλάκι μαύροι πιπερόσποροι κοπανιστοί
½ κουταλάκι αλάτι ή κατά τη γεύση
3 κουταλιές λάδι
1 κουταλάκι πάστα σκόρδου
½ κουταλάκι φρέσκο τζίντζερ τριμμένο
3-4 ντομάτες ξεφλουδισμένες και τεμαχισμένες
1 κρεμμύδι τεμαχισμένο (προαιρ.)
3-4 ολόκληρα πράσινα τσίλι
? κουταλάκι μαύροι πιπερόσποροι κοπανιστοί
½ κουταλάκι αλάτι ή κατά τη γεύση
3 κουταλιές λάδι
1 κουταλάκι πάστα σκόρδου
½ κουταλάκι φρέσκο τζίντζερ τριμμένο
Εκτέλεση
1. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το κοτόπουλο, την πάστα σκόρδου, το τζίντζερ και το αλάτι. Σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι τα υγρά του κοτόπουλου να στεγνώσουν και το κοτόπουλο να μισογίνει.2. Προσθέτουμε το λάδι, τις ντομάτες, τα πράσινα τσίλι και το κρεμμύδι. Σκεπάζουμε και συνεχίζουμε το μαγείρεμα. Όταν τα υγρά στεγνώσουν και το κοτόπουλο γίνει τρυφερό, προσθέτουμε τους σπασμένους πιπερόσπορους, ανακατεύουμε και σβήνουμε τη φωτιά.
3. Σερβίρουμε με ινδικό ψωμί naan ή ρύζι βρασμένο.