Υλικά (8-14 κομμάτια)
200 γρ. χαλούμι σε κύβους
200 γρ. γκούντα σε κύβους
150 γραμμάρια ελιές σε ροδέλες
50 γρ. κουκουνάρι
2 κουταλιές σουσάμι
150 γρ. σε ροδέλες
βασιλικό - δυόσμο
αλάτι - πιπέρι
200 γρ. γιαούρτι
3 αυγά
αλεύρι καλαμποκιού για πασπάλισμα
200 γρ. γκούντα σε κύβους
150 γραμμάρια ελιές σε ροδέλες
50 γρ. κουκουνάρι
2 κουταλιές σουσάμι
150 γρ. σε ροδέλες
βασιλικό - δυόσμο
αλάτι - πιπέρι
200 γρ. γιαούρτι
3 αυγά
αλεύρι καλαμποκιού για πασπάλισμα