Υλικά
2 κεσέδες γιαούρτι
3 φλιτζάνια ζάχαρη
5 1/2 φλιτζάνια αλεύρι
2 βανίλιες
1 κουταλάκι σόδα
6 αυγά χωριστά οι κρόκοι από τα αυγά
4 φλιτζάνια ζάχαρη
3 φλιτζάνια νερό
3 φλιτζάνια ζάχαρη
5 1/2 φλιτζάνια αλεύρι
2 βανίλιες
1 κουταλάκι σόδα
6 αυγά χωριστά οι κρόκοι από τα αυγά
4 φλιτζάνια ζάχαρη
3 φλιτζάνια νερό
Εκτέλεση
-Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 C-Βάζετε σε ένα μπολ τη ζάχαρη και το ένα γιαούρτι και ανακατεύετε
-Χτυπάτε τ' ασπράδια μαρέγκα και τα προσθέτετε στο μείγμα
-Προσθέτετε τους κρόκους χτυπημένους
-Διαλύετε τη σόδα στο άλλο γιαούρτι και το ρίχνετε και αυτό μέσα
-Ανακατεύετε πολύ καλά
-Προσθέτετε το αλεύρι και το δουλεύετε πολύ καλά να φύγουν οι κόμποι
-Βουτυρώνετε ένα ταψί και ρίχνετε το μείγμα
-Ψήνετε σε μέτριο φούρνο για μισή ώρα με 45 λεπτά περίπου
-Μόλις κρυώσει φτιάχνετε το σιρόπι
-Βράζετε μαζί τη ζάχαρη και το νερό για 10 λεπτά περίπου και περιχύνετε το κρύο γλυκό