Γαρίδες με κάρυ (Ινδία)
Το πικάντικο αυτό κάρυ είναι θαυμάσιο να πέφτει σε κουταλιές πάνω στο ρύζι μπασμάτι και
ταιριασμένο με πράσινα φασολάκια. Για γλυκό, πασπαλισμένες με αλεύρι λεπτές φέτες μπανάνας
με κανελλοζάχαρη, ψητές στο γκριλ και σερβιρισμένες με μια μπάλα παγωτού βανίλια.
ταιριασμένο με πράσινα φασολάκια. Για γλυκό, πασπαλισμένες με αλεύρι λεπτές φέτες μπανάνας
με κανελλοζάχαρη, ψητές στο γκριλ και σερβιρισμένες με μια μπάλα παγωτού βανίλια.
Υλικά
1 κουταλιά ελαιόλαδο
1 μικρό κρεμμύδι κομμένο
1 κουταλιά φρέσκο τζϊντζερ ψιλοκομμένο
1 κουταλιά σκόνη κάρυ
1 κονσέρβα των 400 γρ. γάλα κοκοκάρυδου
8 μεγάλες γαρίδες καθαρισμένες
2 κουταλιές φρέσκο κόλιαντρο κομμένο
1 μικρό κρεμμύδι κομμένο
1 κουταλιά φρέσκο τζϊντζερ ψιλοκομμένο
1 κουταλιά σκόνη κάρυ
1 κονσέρβα των 400 γρ. γάλα κοκοκάρυδου
8 μεγάλες γαρίδες καθαρισμένες
2 κουταλιές φρέσκο κόλιαντρο κομμένο