Σε μια κατσαρόλα, βράζουμε με ελάχιστο νερό (τόσο ώστε να μην κολλήσει η κατσαρόλα) τις πιπεριές αφού τις έχουμε κόψει μικρά κομμάτια, και προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια,το σκόρδο και το αλατοπίπερο. Αφού βράσουν καλά, ρίχνουμε μέσα το γαλέο (που έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια), και ανακατεύουμε καλά για 2-3 λεπτά περίπου. Στη συνέχεια, ρίχνουμε το κόκκινο κρασί. Τέλος, βάζουμε το φαγητό σε ένα ταψί και το αφήνουμε στο φούρνο για 20 λεπτά.