Γαλέος σαγανάκι 2 ψήφοι

Γαλέος σαγανάκι


 
 

Υλικά

1/2 κιλό γαλέος σε φέτες
2 τομάτες χοντροκομμένες
1 κουταλιά μουστάρδα
100 γρ. φέτα κομματισμένη
1 κρεμμύδι χοντροκομμένο
ρίγανη
μαϊντανός
1 πιπεριά πράσινη
1 πιπεριά κόκκινη γλυκιά
1 πιπεριά κόκκινη καυτερή
ελαιόλαδο
πιπέρι

Εκτέλεση

Βάζουμε σε μία κατσαρόλα το λάδι, το κρεμμύδι, και τις πιπεριες. Αφού σοταριστούν λίγο, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά με λίγο νερό μόλις για να σκεπαστεί το φαγητό. Μόλις ψηθούν καλά το κρεμμύδι και οι πιπεριές το φαγητό είναι έτοιμο.
2 αστέρια από 2 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες