Φιδές Ταϊλάνδης με καβούρι 1 ψήφοι

Φιδές Ταϊλάνδης με καβούρι
 
 

Υλικά (4 μερίδες)

3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1/4 φλιτζ κόκκινο κρεμμύδι κομμένο
1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές λωρίδες
1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές λωρίδες
250 γρ. κομμάτια κρέας καβουριού
1 κουταλάκι Μαντράς κάρι (καυτερό)
1 πιπέρι τσίλι (προαιρ.)
1 κουταλιά σος ψαριού (προαιρ.)
250 γρ. ρυζοφιδές μουσκεμένος σε βραστό νερό για 5 λεπτά, στραγγισμένος και στεγνωμένος
1 κουταλιά ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Τηγανίζουμε - αναδεύοντας στο γουόκ το σκόρδο (και το πιπέρι τσίλι, προαιρετικά) σε λάδι. Προσθέτουμε το κόκκινο κρεμμύδι και τις πιπεριές. Τηγανίζουμε για 2 λεπτά. Προσθέτουμε τα θαλασσινά και τα υπόλοιπα υλικά. Τηγανίζουμε για 2 ακόμη λεπτά ή ώσπου να γίνει το καβούρι (ή οι γαρίδες).
0 αστέρια από 1 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες