Υλικά (4 μερίδες)
350 γρ πέννες, πίπες ή ροδέλες
1 φλιτζάνι τυρί φέτα κομματιασμένο
1/2 φλιτζάνι ελιές μαύρες κομμένες
3/4 φλιτζάνι ραπανάκια κομμένα σε φέτες
1/4 φλιτζάνι φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα
1 αγγούρι κομμένο σε λεπτές φέτες
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο παρθένο
2 κουταλιές χυμός λεμονιού
2 κουταλιές μαϊντανός κομμένος
3 κουταλάκι σκορδόσκονη
1 κουταλάκι ρίγανη ξηρή
1 φλιτζάνι τυρί φέτα κομματιασμένο
1/2 φλιτζάνι ελιές μαύρες κομμένες
3/4 φλιτζάνι ραπανάκια κομμένα σε φέτες
1/4 φλιτζάνι φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα
1 αγγούρι κομμένο σε λεπτές φέτες
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο παρθένο
2 κουταλιές χυμός λεμονιού
2 κουταλιές μαϊντανός κομμένος
3 κουταλάκι σκορδόσκονη
1 κουταλάκι ρίγανη ξηρή