Ντολμάδες με μπακαλιάρο
Μια πεντανόστιμη, διαφορετική συνταγή για ντολμαδάκια, παραδοσιακή της ορεινής Λακωνίας.
Υλικά (4-6 μερίδες)
60 περίπου κληματόφυλλα
3 κομμάτια μπακαλιάρο παστό
400 γρ. ρύζι γλασέ
1 ματσάκι μαϊντανό
1 ματσάκι άνηθο
λίγο δυόσμο
1 κουταλιά γλυκού τοματοπελτές
2 φλιτζάνια τσαγιού ελαιόλαδο
1 ματσάκι κρεμμυδάκια
1/2 κουτ. γλυκού κύμινο
1/4 κουτ. γλυκού πιπέρι
1/2 φλιτζάνι τσαγιού επιπλέον
3 αυγά
χυμό από 2 λεμόνια
3 κομμάτια μπακαλιάρο παστό
400 γρ. ρύζι γλασέ
1 ματσάκι μαϊντανό
1 ματσάκι άνηθο
λίγο δυόσμο
1 κουταλιά γλυκού τοματοπελτές
2 φλιτζάνια τσαγιού ελαιόλαδο
1 ματσάκι κρεμμυδάκια
1/2 κουτ. γλυκού κύμινο
1/4 κουτ. γλυκού πιπέρι
1/2 φλιτζάνι τσαγιού επιπλέον
3 αυγά
χυμό από 2 λεμόνια