Υλικά
3 κρεμμύδια τριμμένα
1 1/2 φλιτζ. λάδι
1 φλιτζ. ρύζι
1 βάζο κληματόφυλλα
1/3 ματσάκι άνηθο
1/3 ματσάκι μαϊντανό
2 κουταλάκια δυόσμο
αλάτι
1 λεμόνι
1 1/2 φλιτζ. λάδι
1 φλιτζ. ρύζι
1 βάζο κληματόφυλλα
1/3 ματσάκι άνηθο
1/3 ματσάκι μαϊντανό
2 κουταλάκια δυόσμο
αλάτι
1 λεμόνι
Εκτέλεση
-Πλένετε τα φύλλα-Βάζετε σε ένα μπολ όλα τα υλικά με το μισό λάδι και ανακατεύετε
-Παίρνετε μία κουταλιά από το μείγμα και γεμίζετε κάθε φύλλο και τα διπλώνετε
-Σε μία κατσαρόλα στρώνετε μερικά φύλλα που δεν θα χρησιμοποιήσετε
-Τοποθετείτε τα ντολμαδάκια στη σειρά
-Περιχύνετε με το υπόλοιπο λάδι
-Προσθέτετε νερό να σκεπάζει τα ντολμαδάκια
-Σκεπάζετε τα ντολμαδάκια με ένα πιάτο
-Σκεπάζετε την κατσαρόλα
-Αφήνετε να βράσουν μέχρι να μείνουν με το λάδι τους