Υλικά (4)
1 φλιτζάνι βιτάμ
5 αυγά
1 φλιτζάνι μαύρη ζάχαρη
1 φλιτζάνι αλεύρι κοσκινισμένο
250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη
250 γρ. σοκολάτα γάλακτος λιωμένη
125 γραμμάρια κουβερτούρα
5 αυγά
1 φλιτζάνι μαύρη ζάχαρη
1 φλιτζάνι αλεύρι κοσκινισμένο
250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη
250 γρ. σοκολάτα γάλακτος λιωμένη
125 γραμμάρια κουβερτούρα
Εκτέλεση
1) Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ και προσθέτουμε τις λιωμένες σοκολάτες2) Βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί 28 νούμερο
3) Ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά
4) Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε την κρέμα, την κατεβάζουμε από την φωτιά και ρίχνουμε την κουβερτούρα σε κομματάκια και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει το γλάσσο.
5) Περιχύνουμε την σοκολατόπιτα με το γλάσσο.