Μπριζόλες αρνίσιες με λεμόνι και θυμάρι 6 ψήφοι

Από ΑΛΟΝΣΟΣ
Μπριζόλες αρνίσιες με λεμόνι και θυμάρι
Οι μπριζόλες μαρινάρονται πρώτα σε ένα ελαφρό μίγμα από λεμόνι, θυμάρι και λάδι, που χρησιμοποιείται επίσης για να τις περιχύνουμε κατά το ψήσιμο.
 
 

Υλικά (12)

1/2 φλ. ελαιόλαδο
1/4 φλ. χυμός λεμονιού
1 κουταλιά φρέσκο θυμάρι τεμαχισμένο
αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση
12 μπριζόλες αρνίσιες

Εκτέλεση

1. Σε ένα μικρό μπολ αναμιγνύουμε το λάδι, το χυμό λεμονιού και το θυμάρι. Βάζουμε αλατοπίπερο. Βάζουμε τις μπριζόλες σε ένα ρηχό δοχείο και τις αλείφουμε με το μίγμα λαδιού. Τις μαρινάρουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
2. Προθερμαίνουμε το γκριλ στο δυνατό.
3. Λαδώνουμε ελαφρά τη σχάρα, Βάζουμε πάνω τις μπριζόλες και πατάμε τη μαρινάδα. Ψήνουμε για 10 λεπτά, γυρίζοντας μια φορά ή μέχρι να γίνουν όσο θέλουμε.
5 αστέρια από 6 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες