Υλικά
1.5 κιλό μπούτια κοτόπουλου
3/4 φλ. φρέσκο χυμό πορτοκαλιού, περίπου 2 πορτοκάλια
2 κ. σ. ξύσμα πορτοκαλιού
1 κ. γ. αλάτι
2 κ. γ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
1 κ. γ. φρέσκα φύλλα δυόσμου
1 1/2 κ. σ. φύλλα βασιλικού
3 κ. σ. λευκό ξύδι μπαλσάμικο
3 κ. σ. ψιλοκομμένο κρεμμυδάκια
1 κ. σ. σπόρους σέλινου
3/4 φλ. φρέσκο χυμό πορτοκαλιού, περίπου 2 πορτοκάλια
2 κ. σ. ξύσμα πορτοκαλιού
1 κ. γ. αλάτι
2 κ. γ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
1 κ. γ. φρέσκα φύλλα δυόσμου
1 1/2 κ. σ. φύλλα βασιλικού
3 κ. σ. λευκό ξύδι μπαλσάμικο
3 κ. σ. ψιλοκομμένο κρεμμυδάκια
1 κ. σ. σπόρους σέλινου