Μπακαλιαράκια με πράσα 1 ψήφοι

Από ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Μπακαλιαράκια με πράσα
 
 

Υλικά

1 κιλό μπακαλιαράκια φρέσκα
2 κιλά πράσα
1 κ. γ. πιπέρι κόκκινο
5 κ. σ. λάδι
αλάτι
λεμόνι

Εκτέλεση

Κόβουμε τα πράσα σε χοντρές φέτες, τα πλένουμε καλά και τα βάζουμε σε τρυπητό να στραγγίσουν. Πλένουμε και καθαρίζουμε τα ψάρια. Βάζουμε σε κατσαρόλα το λάδι και γιαχνίζουμε τα πράσα. Προσθέτουμε το πιπέρι και το αλάτι, ρίχνουμε ένα ποτήρι νερό και τα αφήνουμε να βράσουν.
Όταν μαλακώσουν τα πράσα και γίνουν, στρώνουμε τα μπακαλιαράκια και τα βράζουμε μέχρι να μείνουν με το λαδάκι τους. Σερβίρουμε μαζί μπακαλιαράκια και λίγα πράσα στο πιάτο μας και στύβουμε από πάνω όσο λεμόνι μας αρέσει.
0 αστέρια από 1 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες