Υλικά (4 μερίδες)
4 χοιρινές μπριζόλες
3 κουτ. σούπας βούτυρο
500 γρ. κρεμμύδια ψιλοκομμένα
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1/2 κούπα μπίρα ξανθιά
1 κουτ. γλυκού μέλι
5 κούπες ζωμό κρέατος
αλάτι
πιπέρι λευκό
3 κουτ. σούπας βούτυρο
500 γρ. κρεμμύδια ψιλοκομμένα
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1/2 κούπα μπίρα ξανθιά
1 κουτ. γλυκού μέλι
5 κούπες ζωμό κρέατος
αλάτι
πιπέρι λευκό
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τις 3 κουταλιές βούτυρο και ροδίζουμε καλά τις μπριζόλες. Τις αφαιρούμε από το σκεύος και στο ίδιο βούτυρο σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ξαναβάζουμε τις μπριζόλες. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, το μέλι και το ζωμό και αφήνουμε να βράσει για 50 λεπτά. Λίγο πριν το κατεβάσουμε από τη φωτιά ρίχνουμε την μπύρα. Αφήνουμε να πήξει η σάλτσα και το αποσύρουμε από τη φωτιά.Γαρνίρουμε με πατάτες φούρνου.