Υλικά
4 φιλέτα πέρκας περίπου 800γρ.
1 κ. σ. τριμμένο τζίντζερ
2 κ. σ. σησαμέλαιο
2 κ. σ. μηλόξιδο
αλάτι
Για την συνοδευτική σαλάτα
1 μικρό κινέζικο λάχανο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
3 κ. σ. ελαιόλαδο
2 κ. σ. σησαμέλαιο
3 κ. σ. μηλόξιδο
2 κ. σ. σόγια σος
1 κ. σ. τριμμένο τζίντζερ
2 κ. σ. σησαμέλαιο
2 κ. σ. μηλόξιδο
αλάτι
Για την συνοδευτική σαλάτα
1 μικρό κινέζικο λάχανο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
3 κ. σ. ελαιόλαδο
2 κ. σ. σησαμέλαιο
3 κ. σ. μηλόξιδο
2 κ. σ. σόγια σος
Εκτέλεση
Αλατίζετε τα φιλέτα της πέρκας.Ζεσταίνετε το σησαμέλαιο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνετε το τζίντζερ και τα φιλέτα. Τα αφήνετε σε δυνατή φωτιά για 4-5 λεπτά από την μία πλευρά, τα γυρίζετε, ρίχνετε το μηλόξιδο και τα μαγειρεύετε άλλα 3 λεπτά. Για την σαλάτα, καθαρίζετε τα κρεμμυδάκια, ξεπλένετε και στραγγίζετε το κινέζικο λάχανο. Τα ψιλοκόβετε και τα βάζετε σε ένα μπόλ.
Ανακατεύετε ξεχωριστά το ελαιόλαδο, το σησαμέλαιο, το μηλόξιδο και τη σόγια σος.
Περιχύνετε τα σαλατικά, τα ανακατεύετε καλά και τα σερβίρετε με τα φιλέτα της πέρκας.