Υλικά (4)
4 φιλέτα κοτόπουλου
1 ώριμη ντομάτα
1 κ. σ. πελτές
1/2 κ. γ. ξερό βασιλικό
1/2 κ. γ θυμάρι
2 κ. σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
2 κ. σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1/4 φλ. λευκό κρασί
4 κ. σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 ώριμη ντομάτα
1 κ. σ. πελτές
1/2 κ. γ. ξερό βασιλικό
1/2 κ. γ θυμάρι
2 κ. σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
2 κ. σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1/4 φλ. λευκό κρασί
4 κ. σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβετε τα φιλέτα οριζόντια στη μέση έτσι ώστε να χωρίσουν σε δύο λεπτότερα φιλέτα. Ζεσταίνετε το λάδι με το κρεμμύδι και σοτάρετε τα φιλέτα σε δυνατή φωτιά για 3-4 λεπτά και από τις δύο πλευρές, να πάρουν ωραίο χρώμα.Σβήνετε με το κρασί και ρίχνετε τα μυρωδικά και λίγο αλάτι.
Κόβετε την ντομάτα στη μέση και τρίβετε στον τρίφτη.
Ανακατεύετε την τριμμένη ντομάτα με τον πελτέ και τα προσθέτετε στο κοτόπουλο.
Συνεχίζετε το μαγείρεμα σε δυνατή φωτιά για 3-4 λεπτά, πασπαλίζετε με το μαϊντανό και το φαγητό είναι έτοιμο για σερβίρισμα.