Υλικά (6 μερίδες)
500 γρ. μακαρονάκι κοφτό βρασμένο και στραγγισμένο
1 καρότο ξυσμένο και κομμένο σε ραβδάκια
1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο
1 μίσχος σέλερι λεπτοκομμένος
1/2 πράσινη πιπεριά κομμένη
5 ραπανάκια ψιλοκομμένα
180 γρ. τόνος από κονσέρβα σε νερό
3/4 φλιτζ. ντρέσινγκ.
Ντρέσινγκ (ποσότητα για 2 φλιτζ.):
1 φλιτζ. ελαιόλαδο
2 κουταλάκι μέλι
2/3 φλιτζ. ρυζόξυδο
1 κουταλάκι αλάτι
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
πιπέρι καγιέν ή φρεσκοαλεσμένο μαύρο πιπέρι (προαιρ.)
1 καρότο ξυσμένο και κομμένο σε ραβδάκια
1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο
1 μίσχος σέλερι λεπτοκομμένος
1/2 πράσινη πιπεριά κομμένη
5 ραπανάκια ψιλοκομμένα
180 γρ. τόνος από κονσέρβα σε νερό
3/4 φλιτζ. ντρέσινγκ.
Ντρέσινγκ (ποσότητα για 2 φλιτζ.):
1 φλιτζ. ελαιόλαδο
2 κουταλάκι μέλι
2/3 φλιτζ. ρυζόξυδο
1 κουταλάκι αλάτι
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
πιπέρι καγιέν ή φρεσκοαλεσμένο μαύρο πιπέρι (προαιρ.)