Σαλάτα από κοχύλια αβοκάντο και τόνο 5 ψήφοι

Σαλάτα από κοχύλια αβοκάντο και τόνο
 
 

Υλικά (4 μερίδες)


60 γρ. ζυμαρικό κοχύλι
1/4 φλιτζ. ιταλικό ντρέσινγκ
1/4 φλιτζ. φρέσκα φύλλα βασιλικού κομμένα
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1/4 κουταλάκι νιφάδες καυτερές από κόκκινο πιπέρι
180 γρ. τόνος από κονσέρβα σε νερό, στραγγισμένος και τριμμένος
3/4 φλιτζ. ντομάτες κομμένες
1/2 αβοκάντο κομμένο
1/4 φλιτζ. κρεμμύδι κόκκινο κομμένο σε λεπτές φέτες
2 κουταλιές ελιές μαύρες κομμένες
4 πράσινα φύλλα μαρουλιού

Εκτέλεση

1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό.
2. Αναμιγνύουμε τα επόμενα 4 συστατικά σε ένα μικρό μπολ. Αναμιγνύουμε το ζυμαρικό με τα υπόλοιπα συστατικά, εκτός από το μαρούλι, σε ένα μεγάλο μπολ. Ρίχνουμε το ντρέσινγκ και ανακατεύουμε απαλά για να αναμιχθεί. Απλώνουμε τα φύλλα μαρουλιού σε πιάτα και βάζουμε από πάνω τη σαλάτα.
5 αστέρια από 5 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες