Τυροκέικ
Είναι πραγματικά τόσο απλό άλλα και τόσο νόστιμο που όποτε το φτιάξω δεν μου αφήνουν ούτε ψίχουλο. Τρώγεται ζεστό άλλα και κρύο.
Υλικά
2,5 ποτήρια του νερού φαρίνα
1 φλ. τσ μαργαρίνη λιωμένη και κρύα
1/2κιλό φέτα θρυμματισμένη
350 γρ. γραβιέρα ξυσμένη από τον χοντρό τρίφτη
2 κεσεδάκια γιαούρτι
5 αυγά
2 κουταλιές ξερό δυόσμο
λίγο πέπερι
μπέικον σε κομματάκια αν θέλουμε)
1 φλ. τσ μαργαρίνη λιωμένη και κρύα
1/2κιλό φέτα θρυμματισμένη
350 γρ. γραβιέρα ξυσμένη από τον χοντρό τρίφτη
2 κεσεδάκια γιαούρτι
5 αυγά
2 κουταλιές ξερό δυόσμο
λίγο πέπερι
μπέικον σε κομματάκια αν θέλουμε)