Τσίζκεηκ Καραϊβικής
Μετά το Πασχαλινό Τραπέζι χρειάζεται και ένα γλυκό για επιδόρπιο. Το συγκεκριμένο είναι ελαφρύ, εύγευστο και πλούσιο σε εξωτικά φρούτα.
Γίνεται μόνο με μπλέντερ ή μίξερ.
Γίνεται μόνο με μπλέντερ ή μίξερ.
Υλικά
1 ζελέ ανανά
125 γρ. ανάλατο βούτυρο
250 γρ. γάλα
115 γρ. ανθότυρο
115 γρ. τυρί κρέμα
Ψιλοτριμμένη φλούδα και χυμός 1/2 λεμονιού
0,15 λίτρα κρέμα γάλακτος χτυπημένη
Βάση
125 γρ. μπισκότα digestive ή κρημ κράκερς κομματιασμένα
75 γρ. βούτυρο
Για το τελείωμα
1 μικρή μπανάνα
1 κ. γ. χυμός λεμονιού
1 κουτί των 225 γρ. ανανά
2 πορτοκάλια σε φέτες
1 κ. γ. κορνφλάουρ
4 κ. σ. χυμός πορτοκαλιού
125 γρ. ανάλατο βούτυρο
250 γρ. γάλα
115 γρ. ανθότυρο
115 γρ. τυρί κρέμα
Ψιλοτριμμένη φλούδα και χυμός 1/2 λεμονιού
0,15 λίτρα κρέμα γάλακτος χτυπημένη
Βάση
125 γρ. μπισκότα digestive ή κρημ κράκερς κομματιασμένα
75 γρ. βούτυρο
Για το τελείωμα
1 μικρή μπανάνα
1 κ. γ. χυμός λεμονιού
1 κουτί των 225 γρ. ανανά
2 πορτοκάλια σε φέτες
1 κ. γ. κορνφλάουρ
4 κ. σ. χυμός πορτοκαλιού