Υλικά (8)
1 φακελάκι άνθος αραβόσιτου βανίλια
3 1/2 φλ. γάλα
2 κ. σ. ζάχαρη για διαβητικούς slim
500 γρ. φράουλες
3 κ. σ. ζάχαρη
Για τη βάση
1 πακέτο μπισκότα λάιτ
1 κ. σ. βούτυρο
3 1/2 φλ. γάλα
2 κ. σ. ζάχαρη για διαβητικούς slim
500 γρ. φράουλες
3 κ. σ. ζάχαρη
Για τη βάση
1 πακέτο μπισκότα λάιτ
1 κ. σ. βούτυρο
Εκτέλεση
Πλένουμε τις φράουλες σε μπολ τις βάζουμε με τη ζάχαρη και τις αφήνουμε στο ψυγείο 1 ώρα περίπου. Φτιάχνουμε την κρέμα όπως λένε οι οδηγίες στο φακελάκι, βράζουμε τις φράουλες για 10 λεπτά, αλέθουμε τα μπισκότα στο μούλτι. Βουτυρώνουμε ένα ταψάκι ή ταρτιέρα, στρώνουμε τα μπισκότα και τα πιέζουμε με τα δάκτυλά μας καλά. Απλώνουμε τη κρέμα και τέλος βάζουμε τις φράουλες με το σιρόπι τους Το αφήνουμε 15 λεπτά να σταθεί πριν το κόψουμε.
|