Υλικά (4 μερίδες)
500 γρ. σπαγγέτι
100 γρ. καρότα, καθαρισμένα, πλυμένα και κομμένα κατά μήκος σε λεπτές φέτες και μετά σε μακριές λωρίδες.
40 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη, ζεσταίνονται στο τηγάνι.
1 κουταλιά κάρι
1/4 φλιτζ. κρέμα γάλακτος
τσάιβς ψιλοκομμένα για γαρνίρισμα
Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό2. Σε μια κατσαρόλα ή τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο, προσθέτουμε το κάρι και τα καρότα και σοτάρουμε σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά. Προσθέτουμε την κρέμα και μαγειρεύουμε για 2 ακόμη λεπτά.
3. Περιχύνουμε το ζυμαρικό με τη σάλτσα και ανακατεύουμε μαζί με τα τσάιβς.
4. Το σερβίρουμε ζεστό.