Υλικά (4 μερίδες)
500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
2 φλιτζ. ντομάτες από κονσέρβα
4 κουταλιές βούτυρο
1 κρεμμύδι μέτριο, κομμένο
1 πράσινη πιπεριά κομμένη
1,5 κουταλάκι αλάτι
1/2 κουταλάκι πιπέρι
359 γρ. ελβετικό τυρί Emmenthal κομμένο σε κύβους
500 γρ. σπαγγέτι
1/2 φλιτζ. τυρί Emmenthal τριμμένο
Εκτέλεση
1. Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και την πράσινη πιπεριά, περίπου για 5 λεπτά. Προσθέτουμε τον κιμά και μαγειρεύουμε σε δυνατή φωτιά μέχρι να σκουρύνει. Προσθέτουμε τις ντομάτες, αλάτι και πιπέρι. Σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για 1 ώρα. Προσθέτουμε τους κύβους του τυριού και μαγειρεύουμε για άλλα 5 λεπτά.2. Προσθέτουμε τα σπαγγέτι και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε με το τριμμένο τυρί.