Σαλάτα του σεφ 9 ψήφοι

Από ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ Σ.
Σαλάτα του σεφ
 
 

Υλικά (2-4 μερίδες)

1/4 κ. βρασμένο και κομματιασμένο κοτόπουλο στήθος
3 φέτες ζαμπόν
3 φέτες γραβιέρα
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
μερικά φύλλα μαρουλιού
2 αυγά βραστά
άνηθο
ξύδι
λάδι
αλατοπίπερο
1 κουταλιά μουστάρδα
καρδιά ενός μαρουλιού

Εκτέλεση

Κομματιάζουμε σε μακρόστενα κομμάτια το ζαμπόν και το τυρί.
Κόβουμε σε ροδέλες τα αυγά και τα κρεμμυδάκια.
Ανακατεύουμε τα υλικά μεταξύ τους.
Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε με την καρδιά μαρουλιού στο κέντρο της σαλάτας.
3 αστέρια από 9 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες