Υλικά (4 μερίδες)
1 μαρούλι κομμένο σε μπουκιές
2 μεγάλες ώριμες ντομάτες κομμένες σε λωρίδες
1/2 αγγούρι ξεφλουδισμένο και κομμένο σε κυβάκια
1 φλιτζάνι ελιές μαύρες ξεσποριασμένες
100 γρ. τυρί φέτα κομματιασμένο
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1/4 φλιτζάνι κόκκινο ξύδι
3/4 κουταλάκι ρίγανη
2 μεγάλες ώριμες ντομάτες κομμένες σε λωρίδες
1/2 αγγούρι ξεφλουδισμένο και κομμένο σε κυβάκια
1 φλιτζάνι ελιές μαύρες ξεσποριασμένες
100 γρ. τυρί φέτα κομματιασμένο
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1/4 φλιτζάνι κόκκινο ξύδι
3/4 κουταλάκι ρίγανη