Υλικά (2 μερίδες)
800 γρ. μαρούλι κομμένο
1 μικρή γλυκιά κολοκύθα
1/2 κουταλάκι νιφάδες πάπρικας
1/2 φλιτζάνι σπόρους κολοκύθας
5 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
5 σκελίδες σκόρδου λιωμένες
λίγο αλάτι
φρεσκοτριμμένο χρωματιστό πιπέρι
3 κουταλιές σούπας λεμονί φρέσκο
λίγο ξύσμα από το μισό λεμονί
3 κουταλιές σούπας μελί
1 κουταλιά σούπας μουστάρδα απαλή
200 γρ. φέτα
1 μικρή γλυκιά κολοκύθα
1/2 κουταλάκι νιφάδες πάπρικας
1/2 φλιτζάνι σπόρους κολοκύθας
5 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
5 σκελίδες σκόρδου λιωμένες
λίγο αλάτι
φρεσκοτριμμένο χρωματιστό πιπέρι
3 κουταλιές σούπας λεμονί φρέσκο
λίγο ξύσμα από το μισό λεμονί
3 κουταλιές σούπας μελί
1 κουταλιά σούπας μουστάρδα απαλή
200 γρ. φέτα