Υλικά (6-8)
250 γρ. πένες ή βίδες
4 μέτριες ντομάτες ώριμες, ξεφλουδισμένες, ξεσποριασμένες και τεμαχισμένες
1/2 φλ. κρεμμυδάκια φρέσκα κομμένα σε λεπτές φέτες
1/2 φλ. αγγούρι ξεφλουδισμένο, ξεσποριασμένο και τεμαχισμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
2 κουταλιές κόλιαντρο φρέσκο τεμαχισμένο ή 2 κουταλιές ξηρό
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλιά ξύδι κόκκινο ή λευκό
1 κουταλιά αλάτι
πιπέρι καγιέν κατά τη γεύση
4 μέτριες ντομάτες ώριμες, ξεφλουδισμένες, ξεσποριασμένες και τεμαχισμένες
1/2 φλ. κρεμμυδάκια φρέσκα κομμένα σε λεπτές φέτες
1/2 φλ. αγγούρι ξεφλουδισμένο, ξεσποριασμένο και τεμαχισμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
2 κουταλιές κόλιαντρο φρέσκο τεμαχισμένο ή 2 κουταλιές ξηρό
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλιά ξύδι κόκκινο ή λευκό
1 κουταλιά αλάτι
πιπέρι καγιέν κατά τη γεύση
Εκτέλεση
Βράζουμε, ξεπλένουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό, το αναμιγνύουμε με τα λοιπά συστατικά, σκεπάζουμε και ψύχουμε τουλάχιστον για 1 ώρα.
|