Υλικά
4 με 5 πατάτες
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
3 κ. σ. λάδι
Ότι άλλο αρωματικό της αρεσκείας σας θέλετε
1 λαδόκολλα
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
3 κ. σ. λάδι
Ότι άλλο αρωματικό της αρεσκείας σας θέλετε
1 λαδόκολλα
Εκτέλεση
Παίρνουμε ένα ταψί και στρώνουμε λαδόκολλα. Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε κανονικά σε ότι σχήμα θέλουμε, όπως τις κόβουμε όταν είναι να τις τηγανίσουμε. Τις βάζουμε στο ταψί, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, πάπρικα ή όποιο άλλο μυρωδικό θέλουμε. Ρίχνουμε και το λαδάκι και με τα χέρια μας τις ανακατεύουμε καλά. Τις στρώνουμε όμορφα στο ταψί και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 °C στον αέρα για 20-25 λεπτά, να ροδοψηθούν.Η λαδόκολλα πρέπει να είναι γνωστής μάρκας, γιατί αλλιώς οι πατάτες κολλάνε στο χαρτί. Επίσης όταν τις βγάλετε από το ταψί, μπορείτε να ρίξετε από πάνω και τριμμένο τυρί της αρεσκείας σας.