Πέννες ριγωτές με γκοργκοντζόλα 2 ψήφοι

Πέννες ριγωτές με γκοργκοντζόλα
 
 

Υλικά (4 μερίδες)


350 γρ. πένες ριγωτές ή Ριγκατόνι
100 γρ. τυρί Γκοργκοντζόλα ψιλοκομμένο ή ροκφόρ
250 γρ. φρέσκια κρέμα
3 φύλλα φασκόμηλου
30 γρ. βούτυρο
αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

1. Βράστε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό.
2. Στο μεταξύ, ζεσταίνουμε την κρέμα σε μέτρια φωτιά με τα φύλλα του φασκόμηλου και το πιπέρι, προσθέτουμε τη Γκοργκοντζόλα και σιγοβράζουμε για ακόμη 5 λεπτά μέχρι που να λιώσουν τα κομματάκια του τυριού. Προσθέστε την κρέμα και το βούτυρο. Ανακατεύουμε το ζυμαρικό με τη σάλτσα και τα σερβίρουμε καυτά.
0 αστέρια από 2 επισκέπτες