Πένες νέας Ορλεάνης 1 ψήφοι

Πένες νέας Ορλεάνης
 
 

Υλικά


1 κουταλιά ελαιόλαδο
500 γρ. μισά στήθη κοτόπουλου κομμένα σε λωρίδες
1/4 φλιτζ. καυτερά λουκάνικα κομμένα
2 κουταλιές κρεμμυδάκι φρέσκο, κομμένο
1/2 κουταλιές σκόρδο κομμένες
ταμπάσκο κατά τη γεύση
Γούστερσος κατά τη γεύση
3/4 φλιτζ. παχιά κρέμα
1/4 φλιτζ. παρμεζάνα φρεσκοτριμμένη
125 γρ. γαρίδες καθαρισμένες
250 γρ. πένες
μίγμα μπαχαρικών κρεολής κατά τη γεύση
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά τη γεύση
πράσινο κρεμμυδάκι κομμένο για γαρνίρισμα

Εκτέλεση

1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό.
2. Σε μια μεγάλη πλατιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι, προσθέτουμε το κοτόπουλο και το λουκάνικο και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά ανακατεύοντας συχνά. Προσθέτουμε το κρεμμυδάκι, το σκόρδο, από 2 τιναξιές ταμπάσκο και Γούστερσος ή κατά τη γεύση και μαγειρεύουμε για 1 λεπτό. Προσθέτουμε την κρέμα, το τυρί, τις γαρίδες και το ζυμαρικό. Μαγειρεύουμε ανακατεύοντας για να ζεσταθούν. Ρυθμίζουμε τη γεύση με το μίγμα κρεολής, αλάτι και πιπέρι.
3. Σερβίρουμε με πράσινο κρεμμυδάκι για γαρνίρισμα.
0 αστέρια από 1 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες