Αντζέμ πιλάφι 5 ψήφοι

Αντζέμ πιλάφι
 
 

Υλικά (4-6 μερίδες)

1 κιλό αρνί
1 φλιτζάνι ρύζι
2 1/2 φλιτζάνια νερό
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
3 ντομάτες τριμμένες
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

-Κόβετε το κρέας σε κομμάτια
-Αλατοπιπερώνετε
-Βάζετε το βούτυρο να κάψει και τσιγαρίζετε τα κρεμμύδια μέχρι να μαραθούν
-Προσθέτετε το κρέας και ανακατεύοντας συνεχώς το τσιγαρίζετε
-Προσθέτετε τις ντομάτες
-Προσθέτετε νερό μέχρι να σκεπαστεί το κρέας
-Χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε να βράσει
-Όταν είναι έτοιμο και μείνει με την σάλτσα του προσθέτετε το ρύζι και τα 2 1/2 φλιτζάνια νερό
-Αλατοπιπερώνετε
-Αφήνετε να σιγοβράσει
2 αστέρια από 5 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες