Υλικά
1 αγκινάρα από κονσέρβα στραγγισμένη
λίγο σπανάκι κατεψυγμένο ψιλοκομμένο
2 κουταλιές τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο
2 κουταλιές κρέμα γάλακτος
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουταλιά χυμός λεμονιού
4 σταγόνες ταμπάσκο
λίγη πάπρικα ή κατά τη γεύση
¾ φλιτζ. γιαούρτι
λίγο σπανάκι κατεψυγμένο ψιλοκομμένο
2 κουταλιές τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο
2 κουταλιές κρέμα γάλακτος
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουταλιά χυμός λεμονιού
4 σταγόνες ταμπάσκο
λίγη πάπρικα ή κατά τη γεύση
¾ φλιτζ. γιαούρτι
Εκτέλεση
1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200C.2. Κτυπάμε στο μπλέντερ τα πρώτα 6 υλικά. Προσθέτουμε στο μίγμα την πάπρι-κα και ενσωματώνουμε το γιαούρτι. Ψήνουμε στον φούρνο για 25 λεπτά.
3. Σερβίρουμε μέσα σε ένα καρβέλι ψωμί από όπου έχουμε αφαιρέσει την ψίχα.