Ντιπ με αγκινάρα και σπανάκι 5 ψήφοι

Ντιπ με αγκινάρα και σπανάκι
 
 

Υλικά

1 αγκινάρα από κονσέρβα στραγγισμένη
λίγο σπανάκι κατεψυγμένο ψιλοκομμένο
2 κουταλιές τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο
2 κουταλιές κρέμα γάλακτος
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουταλιά χυμός λεμονιού
4 σταγόνες ταμπάσκο
λίγη πάπρικα ή κατά τη γεύση
¾ φλιτζ. γιαούρτι

Εκτέλεση

1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200C.
2. Κτυπάμε στο μπλέντερ τα πρώτα 6 υλικά. Προσθέτουμε στο μίγμα την πάπρι-κα και ενσωματώνουμε το γιαούρτι. Ψήνουμε στον φούρνο για 25 λεπτά.
3. Σερβίρουμε μέσα σε ένα καρβέλι ψωμί από όπου έχουμε αφαιρέσει την ψίχα.
1 αστέρια από 5 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες