Υλικά
150 γρ. τεμαχισμένα μανιτάρια
250 γρ. καλαμπόκι
150 γρ. φασολάκια
100 γρ. αρακά
50 γρ. ψιλοκομμένα καροτάκια
500-600 ml λευκό κρασί
50 ml λάδι
αλάτι - πιπέρι - τριμμένο σκόρδο
250 γρ. καλαμπόκι
150 γρ. φασολάκια
100 γρ. αρακά
50 γρ. ψιλοκομμένα καροτάκια
500-600 ml λευκό κρασί
50 ml λάδι
αλάτι - πιπέρι - τριμμένο σκόρδο
Εκτέλεση
1. Ρίχνουμε όλα τα υλικά εκτός από το κρασί σε ένα σκεύος πάνω από ζεστό μάτι και τα τσιγαρίζουμε όλα ανακατεύοντας γρήγορα για 5 λεπτά.2. Ενώ ανακατεύουμε ρίχνουμε σιγά σιγά το κρασί. Η όλη διαδικασία μπορεί να πάρει από 10 ως 15 λεπτά. Προσέχουμε να μην κολλήσουν στην κατσαρόλα τα υλικά!
3. Αφού έχουμε ρίξει όλο το κρασί το φαγητό θέλει ακόμα 10-20 λεπτά για να γίνει. κλείνουμε το καπάκι και το αφήνουμε με μεσαία φωτιά για να γίνει. κατά την πορεία δοκιμάζουμε να δούμε αν έγινε. αν δούμε πως ξεράθηκε τότε και μόνο τότε προσθέτουμε λίγο νερό.
4. Καλή σας όρεξη και προσοχή να μην οδηγείτε μετά!