Υλικά (2 μερίδες)
50 γρ. φιλέτα αντσούγας αλμυρά
50 ml ελαιόλαδο
κόκκινες πιπερίτσες τσίλι κομμένες
250 γρ. τομάτες ξεφλουδισμένες από κονσέρβα
50 γρ. ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσια, κομμένες
1 κουταλάκι τοματοπολτό
250 γρ. μακαρόνι ή μπουκατίνι
αλάτι
50 ml ελαιόλαδο
κόκκινες πιπερίτσες τσίλι κομμένες
250 γρ. τομάτες ξεφλουδισμένες από κονσέρβα
50 γρ. ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσια, κομμένες
1 κουταλάκι τοματοπολτό
250 γρ. μακαρόνι ή μπουκατίνι
αλάτι
Εκτέλεση
1. Τηγανίζουμε τις πιπερίτσες και τις αντσούγες στο ελαιόλαδο, πιέζοντας τις αντσούγες με ένα πιρούνι για να τις κομματιάσουμε. Προσθέτουμε τις ντομάτες, τις ελιές και το τοματοπολτό, αναμιγνύουμε και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά.2. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό.
3. Αναμιγνύουμε το ζυμαρικό με τη σάλτσα και σερβίρουμε.