Υλικά (1 ταψί)
700 γρ. αλεύρι
500 γρ. φρέσκο βούτυρο κατσικίσιο
375 γρ. αμύγδαλα καβουρδισμένα
125 γρ. άχνη
2 κρόκοι αυγών
4 σταγόνες ούζο αραιωμένο σε λίγο νερό
1 κουταλάκι κονιάκ
μισό κουταλάκι μαστίχα τριμμένη
500 γρ. φρέσκο βούτυρο κατσικίσιο
375 γρ. αμύγδαλα καβουρδισμένα
125 γρ. άχνη
2 κρόκοι αυγών
4 σταγόνες ούζο αραιωμένο σε λίγο νερό
1 κουταλάκι κονιάκ
μισό κουταλάκι μαστίχα τριμμένη