Υλικά
3 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου ή γαλοπούλας
1 κρεμμύδι
3 πιπεριές (κατά προτίμηση χρωματιστές)
3 μανιτάρια φρέσκα, μεσαίου μεγέθους
1 τομάτα (προαιρετικά)
1 κρασοπότηρο περίπου λευκό ή κόκκινο ξηρό κρασί
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι
3 πιπεριές (κατά προτίμηση χρωματιστές)
3 μανιτάρια φρέσκα, μεσαίου μεγέθους
1 τομάτα (προαιρετικά)
1 κρασοπότηρο περίπου λευκό ή κόκκινο ξηρό κρασί
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
2 κουταλιές ελαιόλαδο
Εκτέλεση
-Κόβουμε τα φιλέτα σε μπουκίτσες-Κόβουμε το κρεμμύδι, τα μανιτάρια, την τομάτα και τις πιπεριές σε φέτες
-Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι και το αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά
-Προσθέτουμε τα κομμάτια του φιλέτου και ανακατεύουμε συνεχώς
-Μόλις σοτάρουμε καλά το κρέας, προσθέτουμε τα λαχανικά και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε για 10' περίπου
-Κατόπιν, προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη και το κρασί και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε για 5'.