Ανακατεύουμε το καρύδι με το αλεύρι, κακάο, κανέλα ζάχαρη. Βάζουμε το ασπράδι σε μια κατσαρόλα και στη φωτιά ανακατεύοντας με σύρμα γρήγορα για να μην πιάσει. Μόλις κάψει, ρίχνουμε τα στερεά που ανακατέψαμε και το βγάζουμε από τη φωτιά. Τα ανακατεύουμε όλα πολύ καλά και παίρνουμε το μείγμα που κάναμε, βάζουμε σε σακούλα ζαχαροπλαστικής με ίσιο κορνέ και κόβουμε μικρά κουμπάκια, όπως ονομάζονται, σε ταψί με λαδόκολλα. Τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 14 - 15 λεπτά. Όταν κρυώσουν γυρίζουμε τα μισά, βάζουμε πραλίνα και με τα αλλά μισά καπακώνουμε όπως κάνουμε με τα πτι - φουρ. Εύκολη και νόστιμη συνταγή.