Υλικά (8 μερίδες)
200 γρ. αλεύρι
1 κεσεδάκι γιαούρτι
2 αυγά
1 φλιτζάνι νερό
1 φλιτζάνι γάλα
2 κ.σ. ζάχαρη
λίγο αλάτι
1/2 κ.γ. σόδα
ελαιόλαδο για τηγάνισμα
1 κεσεδάκι γιαούρτι
2 αυγά
1 φλιτζάνι νερό
1 φλιτζάνι γάλα
2 κ.σ. ζάχαρη
λίγο αλάτι
1/2 κ.γ. σόδα
ελαιόλαδο για τηγάνισμα
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί πολύ καλά. Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι και βάζουμε λίγο από το μίγμα μας. Την αφήνουμε μέχρι να ροδίσει και την αναποδογυρίζουμε την αφήνουμε ξανά μέχρι να ροδίσει και την βγάζουμε. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσει το μιγμα μας.Προσοχή: Κάθε δύο κρέπες πρέπει να προσθέτουμε λίγο λάδι στο τηγάνι για να μην κολλήσουν.