1 πακέτο μπισκότα σαβαγιάρ
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
500 ml κρέμα γάλακτος
3-4 λεμόνια
1 μικρό γάλα εβαπορέ
Εκτέλεση
Βουτάμε με γρήγορες κινήσεις τα σαβαγιάρ στο αραιωμένο εβαπορέ στη συνέχεια τα στρώνουμε σε ένα γυάλινο πυρέξ. Βάζουμε σ’ ένα μπολ το ζαχαρούχο γάλα και την κρέμα γάλακτος. Τα ανακατεύουμε και στο τέλος ρίχνουμε τον χυμό λεμονιού σιγά σιγά. Ρίχνουμε την κρέμα πάνω απ'τα μπισκότα και στην συνέχεια διακοσμούμε με τριμμένο λεμόνι. Το βάζουμε στο ψυγείο για 20 λεπτά να σφίξει και είναι έτοιμο.