Υλικά
1 φλ. αλεύρι ολικής άλεσης
1 φλ. κορν φλάουρ
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1/2 φλ. φρέσκο βούτυρο με χαμηλά λιπαρά
1/2 φλ. φρουκτόζη
2 κροκαδια αυγού
ξύσμα από ένα λεμόνι
1 φλ. κορν φλάουρ
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1/2 φλ. φρέσκο βούτυρο με χαμηλά λιπαρά
1/2 φλ. φρουκτόζη
2 κροκαδια αυγού
ξύσμα από ένα λεμόνι
Εκτέλεση
Χτυπάμε το βούτυρο με τη φρουκτόζη για 5 λεπτά. Ρίχνουμε ένα-ένα τα κροκάδια συνεχίζοντας το χτύπημα στο μίξερ. Κατόπιν ρίχνουμε όλα τα στερεά υλικά, κάνουμε μια ζύμη μαλακή και πλάθουμε τα μπισκότα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά.Η συνταγή ανήκει στην κατηγορία για διαβητικούς, εάν πάσχεται όμως από μία τέτοια πάθηση σας τονίζουμε να συμβουλεύεστε πάντα τον ιατρό σας πριν δοκιμάζετε μία νέα συνταγή, δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες.