Υλικά
7 φύλλα σφολιάτας
Για τη γέμιση:
5 αυγά
200 γρ. γιαούρτι 4% λίπος
2 βανίλιες
1 baking powder
1 κούπα ζάχαρη
1 κούπα καρύδα
Για το σιρόπι:
2 ποτήρια ζάχαρη
3 ποτήρια νερό
Για τη γέμιση:
5 αυγά
200 γρ. γιαούρτι 4% λίπος
2 βανίλιες
1 baking powder
1 κούπα ζάχαρη
1 κούπα καρύδα
Για το σιρόπι:
2 ποτήρια ζάχαρη
3 ποτήρια νερό
Εκτέλεση
1. Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε μαζί με ένα πιρούνι.2. Αλείφουμε το ταψί με λάδι και παίρνουμε ένα-ένα τα φύλλα και αφού τα διπλώσουμε σαν ακορντεόν κατά μήκος, τα τοποθετούμε το ένα δίπλα στο άλλο στο ταψί.
3. Στη συνέχεια ρίχνουμε τη γέμιση ανάμεσα στα φύλλα και το βάζουμε στο φούρνο στους 150ο για περίπου 1 ώρα, μέχρι να ψηθεί.
4. Βράζουμε τα υλικά για το σιρόπι και το αφήνουμε να κρυώσει. Μόλις βγάλουμε το γλυκό από το φούρνο το σιροπάρουμε. Ρίχνουμε από πάνω καρύδα να κολλήσει και μόλις κρυώσει το γλυκό ξαναρίχνουμε για να το στολίσουμε.