Υλικά (4 μερίδες)
600 γρ. φρέσκα μπαρμπούνια
200 γρ. ανθότυρο
1 αυγό
1 ματσάκι βασιλικός
2 κλαράκια μαντζουράνα
1/2 σκελίδα σκόρδο
5 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
80 γρ. ψίχα ψωμιού
1 φλιτζ. του καφέ γάλα
αλάτι, πιπέρι
Για το γαρνίρισμα:
200 γρ. σέλινο
150 γρ. φασολάκια
1 ματσάκι μαντζουράνα ψιλοκομμένη
4 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
200 γρ. ανθότυρο
1 αυγό
1 ματσάκι βασιλικός
2 κλαράκια μαντζουράνα
1/2 σκελίδα σκόρδο
5 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
80 γρ. ψίχα ψωμιού
1 φλιτζ. του καφέ γάλα
αλάτι, πιπέρι
Για το γαρνίρισμα:
200 γρ. σέλινο
150 γρ. φασολάκια
1 ματσάκι μαντζουράνα ψιλοκομμένη
4 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Φιλετάρουμε τα μπαρμπούνια.Καθαρίζουμε, ψιλοκόβουμε τα μυρωδικά και τα προσθέτουμε σε ένα μπολ μαζί με την μουλιασμένη ψίχα του ψωμιού, το αυγό, το ανθότυρο και το αλατοπίπερο.
Απλώνουμε τα μισά φιλέτα με την πλάτη προς τα κάτω, τους βάζουμε από πάνω το μίγμα και τα σκεπάζουμε με τα αλλά μισά φιλέτα.
Βάζουμε τα φιλέτα σε λαδωμένο ταψί, τα περιχύνουμε με το λάδι που περίσσεψε και ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 6 λεπτά.
Καθαρίζουμε το σέλινο και τα φασολάκια τα κόβουμε και τα ζεματίζουμε για 3 λεπτά σε αλατισμένο νερό,
τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε σε τηγάνι για 5-6 λεπτά αλατοπιπερόνοντας τα και πασπαλίζουμε με την ψιλοκομμένη μαντζουράνα.
Σερβίρουμε τα φιλέτα γαρνιρισμένα με τα λαχανικά.