Υλικά (4 μερίδες)
75 γρ. κοκοκάρυδο φρεσκοτριμμένο
50 γρ. φρέσκα τρίμματα από λευκό ψωμί
3 αβγά κτυπημένα
120 ml γάλα
1 κουταλάκι πιπέρι καγιέν
32 μεγάλες (ωμές) γαρίδες, καθαρισμένες
φυτικό λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση
1. Βάζουμε το κοκοκάρυδο και τα τρίμματα ψωμιού σε ένα ρηχό τηγάνι και τα ανακατεύουμε για να αναμιχθούν καλά. Τα βάζουμε στην άκρη.2. Σε άλλο ρηχό σκεύος κτυπάμε τα αβγά, το γάλα και το καγιέν.
3. Βουτάμε τις γαρίδες στο μίγμα των αβγών και τις κυλάμε πάνω στο μίγμα κοκοκάρυδου, για να καλυφθούν ομοιόμορφα.
4. Ζεσταίνουμε καλά το λάδι και τηγανίζουμε τις γαρίδες μέχρι να ροδίσουν καλά από όλες τις μεριές. Τις στεγνώνουμε σε χαρτί κουζίνας και τις σερβίρουμε καυτές με κατάλληλη σως για βούτημα.