Υλικά
8 ασπράδια
8 κροκάδια
1 βούτυρο (250 γρ.)
1 φλ. ζάχαρη
2 φλ. αλεύρι
250 γρ. κουβερτούρα
250 γρ. σοκολάτα γάλακτος
8 κροκάδια
1 βούτυρο (250 γρ.)
1 φλ. ζάχαρη
2 φλ. αλεύρι
250 γρ. κουβερτούρα
250 γρ. σοκολάτα γάλακτος
Εκτέλεση
Χτυπάμε καλά τη ζάχαρη με το βούτυρο και προσθέτουμε τα κροκαδια. Ρίχνουμε σιγά-σιγά το αλεύρι. Λιώνουμε σε μπεν-μαρί τις σοκολάτες και τις ρίχνουμε στο μίγμα. Χτυπάμε τα ασπράδια για μαρέγκα και με απαλές κινήσεις τα ρίχνουμε στο μιγμα μας. Ψήνουμε στους 220 βαθμούς για 20' σε προθερμασμένο φούρνο.
|