Υλικά
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1/4 φλ. κόκκινη πιπεριά ξεσποριασμένη, πλυμένη και ψιλοκομμένη
1 κουταλάκι θυμάρι ξηρό
1/2 φλ. κόκκινο ξύδι (ή μισό-μισό με βαλσαμικό)
2 κουταλάκια μουστάρδα Ντιζόν
1 φλ. ελαιόλαδο
1 κουταλάκι ζάχαρη
1 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι πιπέρι
1/4 φλ. κόκκινη πιπεριά ξεσποριασμένη, πλυμένη και ψιλοκομμένη
1 κουταλάκι θυμάρι ξηρό
1/2 φλ. κόκκινο ξύδι (ή μισό-μισό με βαλσαμικό)
2 κουταλάκια μουστάρδα Ντιζόν
1 φλ. ελαιόλαδο
1 κουταλάκι ζάχαρη
1 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι πιπέρι