Πάστα σκόρδου 2 ψήφοι

Από ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ
Πάστα σκόρδου
Η πικάντικη αυτή και αρωματική πάστα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μαρινάδα για κρέας, κοτόπουλο ή θαλασσινά ή να προστεθεί σε σάλτσες. Διατηρείται στο ψυγείο μέχρι 5 ημέρες. Η πάστα μπορεί να σκουρύνει αλλά παραμένει καλή.
 
 

Υλικά (1 φλ.)

1. 2 κεφάλια σκόρδο, οι σκελίδες καθαρισμένες και κομμένες στη μέση
2. 1/2 φλιτζ. νερό

Εκτέλεση

Λιώνουμε το σκόρδο στο μπλέντερ μαζί με το νερό.
0 αστέρια από 2 επισκέπτες


Ανήκει στις κατηγορίες